Bostäder och hyresfastigheter

Nedan ser du vilka bostäder som ingår i vårt bestånd. Vill du veta vilka som är lediga? Klicka på länken nedan.

Grebbestad

Grebbestad är en tätort i Tanums kommun i Bohuslän i Västra Götalands län. Det är en populär badort. Någon kilometer söder om samhället ligger turistanläggningen Tanumstrand. Fortfarande finns flera trålare som har Grebbestad som hemmahamn. Fångsten är i huvudsak räkor och kräftor.

Läs mer om Grebbestad:

Destination Grebbestad | Grebbestad @ VästSverige | Tanums kommun

Grebbestad

Nedre Långgatan 12-14

Byggnadsår1965
Fastighetsbeteckning100 Grebbes 2:119, 2:120
AdressNedre Långgatan 12-14, 457 72 Grebbestad
Beskrivning fastighet

Hyreshus. Fastigheten består av totalt 2 lägenheter och 2 lokaler.

Läge

Fastigheten på Nedre Långgatan 12-14 ligger i anslutning till hamnen i Grebbestad. Härifrån är det nära till både affärer, bad och fiske

Grebbestad

Tage Wikströms Gata 5-7-9

Byggnadsår2001
FastighetsbeteckningGrebbestad 2:83
AdressTage Wikströms Gata 5-7-9, 457 72 Grebbestad
Beskrivning fastighet

Fastigheten består av bottenvåning och 2 våningsplan. Hög standard. Våning 2 och 3 består av lägenheter och bottenvåningen av lokaler. 6 lägenheter fördelat på 2 rok och 3 rok samt 3 lokaler. Alla lägenheter har balkong och egen tvättmaskin. I hyran ingår värme, vatten och sophämtning. Hushållsel tillkommer.

Det tillkommer en obligatorisk kostnad för TV-avgift Telia lagom. Fiber finns indraget i fastigheten och hyresgästen tecknar eget avtal för bredband. Hiss finns.

Garage finns vid fastigheten och plats hyrs separat. Lägenhetsförråd och cykelrum finns i byggnad intill. I bottenvåningen finns en tandläkarpraktik och en salladsbar.

Läge

På hamnplanen i centrala Grebbestad finns detta hyreshus. Nära till matbutiker, bank, affärer, apotek och hav.

Grebbestad

Tage Wikströms Gata 11-13-15

Byggnadsår2006
FastighetsbeteckningGrebbestad 2:426
AdressTage Wikströms Gata 11-13-15, 457 72 Grebbestad
Beskrivning fastighet

Avsedd för 55+ boende. Fastigheten består av 4 byggnader med bottenvåning och ett våningsplan. Totalt 18 hyreslägenheter fördelat på 1 rok till 3 rok. I teknikhuset finns det en gemensamhetslokal (ca 90 kvm) för egna aktiviteter. Där finns ett Trinett-kök samt WC.

I servicehuset finns förråd, soprum och tvättstuga. Cykelförråd finns. I hyran ingår värme, vatten och sophämtning. Hushållsel tillkommer. Det tillkommer en obligatorisk kostnad för TV-avgift Telia lagom. Fiber finns indraget i fastigheten och hyresgästen tecknar eget avtal för bredband. P-plats med motorvärmare framför fastigheten går att hyra. Även gästparkering och HC-platser finns. Hiss finns i fastigheten.

Läge

Nära till hav, affärer, apotek och Grebbestad centrum.

Fjällbacka

Fjällbacka är en tätort i Tanums kommun, i Bohuslän, Västra Götalands län. Mitt i Fjällbacka ligger det 74 meter höga Vetteberget. Genom berget går Kungsklyftan, tidigare kallad Ramneklovan. Klyftan fick sitt namn efter att Oscar II år 1886 besökte Fjällbacka.

Läs mer om Fjällbacka:

fjallbacka.com | Fjällbacka @ VästSverige | Tanums kommun

Fjällbacka

Allégatan 13

Byggnadsår1991
Fastighetsbeteckning120 Fjällbacka 187:5
AdressAllégatan 13, 450 71 Fjällbacka
Beskrivning fastighet

Fastigheten består av källare med förråd, bottenvåning och 1 våningsplan. Totalt 6 lägenheter fördelat på 1 rok, 2 rok samt 4 rok. Alla lägenheter har en egen tvättmaskin. I hyran ingår värme, vatten och sophämtning. Hushållsel tillkommer. Det tillkommer en obligatorisk kostnad för TV-avgift Telia lagom. Fiber finns indraget i fastigheten och hyresgästen tecknar eget avtal för bredband.

Läge

Nära till bad, fiske och golf i naturskön miljö. På Allégatan 13 finns en av de två fastigheterna i Fjällbacka.

Fjällbacka

Allégatan 19

Byggnadsår1970
Fastighetsbeteckning90 Fjällbacka 154:1
AdressAllégatan 19, 450 71 Fjällbacka
Beskrivning fastighet

Hyreshus med apotek och läkarmottagning. I denna fastighet, mitt i centrala Fjällbacka, finns idag Apoteksgruppen, Kvarterskliniken och 6 lägenheter i storlek 1 rok till 3 rok. I fastigheten finns källare med förråd och tvättstuga. I hyran ingår värme, vatten och sophämtning. Hushållsel tillkommer. Det tillkommer en obligatorisk kostnad för TV-avgift Telia lagom. Fiber finns indraget i fastigheten och hyresgästen tecknar eget avtal för bredband.

Läge

I bad- och semsterorten Fjällbacka i norra Bohuslän, ligger Allégatan 19. Från fastigheten är det nära till bad, fiske och golf i en naturskön miljö.

Ed

Ed är en turistort sedan 1900-talets början, med naturen, rekreation och friluftsliv som främsta dragkraft. En central byggnad är ”Karl XII-stugan”, som enligt traditionen tjänat som övernattningsställe åt krigarkonungen, men som byggdes ca 50 år efter dennes död. Att Karl XII passerat och övernattat i området är dock fastställt.

Läs mer om Ed:

Dals-Ed @ VästSverige | Dals-Eds kommun

Ed

Hantverkaregatan 2

Byggnadsår1930 / 1990
Fastighetsbeteckning201 Dals-Ed 2:27
AdressHantverkaregatan 2, 668 30 Ed
Beskrivning fastighet

Hyreshus. Fastigheten består av 8 lägenheter, 2018 byggdes 3 nya lägenheter i tillägg till de andra och det finns nu totalt 8 lägenheter samtliga 2 rok. I hyran ingår värme, vatten och sophämtning. Hushållsel tillkommer. Det tillkommer en obligatorisk kostnad för TV-avgift Telia lagom. Fiber finns indraget i fastigheten och hyresgästen tecknar eget avtal för bredband.

Läge

Fastigheten ligger centralt i Ed men ändå lugnt och med fin utsikt över Lilla Le med möjlighet till bad och fiske. Det är gångavstånd till affärer och annan service.

Ed

Storgatan 25

Byggnadsår1929 / 1938
Fastighetsbeteckning202 Dals-Ed 2:67
AdressStorgatan 25, 668 30 Ed
Beskrivning fastighet

Fastigheten består av 11 lägenheter bestående av 1 rok till 5 rok samt 2 lokaler. I hyran ingår värme, vatten och sophämtning. Hushållsel tillkommer. Det tillkommer en obligatorisk kostnad för TV-avgift Telia lagom. Fiber finns indraget i fastigheten och hyresgästen tecknar eget avtal för bredband.

Läge

Fastigheten ligger centralt i Ed men ändå lugnt och med närhet till Lilla Le med möjlighet till bad och fiske. Det är gångavstånd till affärer och annan service.

Sannäs

Sannäs är en småort i Tanums kommun i Bohuslän och Västra Götalands län. Sannäs ligger vid det inre av Sannäsfjorden. Sannäs har 57 invånare. I samhället finns en stenindustri som har utvecklats från att tillverka gravstenar till att i dag huvudsakligen vidareförädla sten för inredning, bland annat bänkskivor.

Läs mer om Sannäs:

Sannäs @ VästSverige | Svenska Gästhamnar | Tanums kommun

Sannäs

Nya Vägen 5-19

Byggnadsår1985
Fastighetsbeteckning118 Sannäs 3:16
AdressNya Vägen 5-19, 457 91 Sannäs
Beskrivning fastighet

Fastigheten består av källare, bottenvåning och ett våningsplan. Totalt 6 lägenheter samtliga 2 rok. I källaren finns tvättstuga och förråd. Badrummen helrenoverades 2005. I hyran ingår värme, vatten och sophämtning. Hushållsel tillkommer. Det tillkommer en obligatorisk kostnad för TV-avgift Telia lagom. Fiber finns indraget i fastigheten och hyresgästen tecknar eget avtal för bredband. P-plats med motorvärmare framför fastigheten finns att hyra i mån av plats.

Läge

På ”Nya Vägen” har Havstens Fastighetsförvaltning en fastighet med en underbar utsikt över Sannäsfjorden. Det finns flera golfbanor i de närliggande omgivningarna.

Rabbalshede

Rabbalshede är en tätort som ligger i Tanums kommun i Bohuslän och tillhör Västra Götalands län. En stor del av bebyggelsen ligger runt järnvägsstationen vid Bohusbanan och längs den tidigare sträckningen av Europaväg 6 mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg. Efter att E6 blivit motorväg går den utanför Rabbalshede.

Läs mer om Rabbalshede:

Tanums kommun

Rabbalshede

Hyreshusvägen

Byggnadsår1987
Fastighetsbeteckning116 Staby 1:42 & 1:43
AdressHyreshusvägen, 457 55 Rabbalshede
Beskrivning fastighet

Fastigheten består av källare, bottenvåning och ett våningsplan med totalt 24 lägenheter bestående av 1 rok till 3 rok. I källaren finns tvättstuga och förråd. I hyran ingår värme, vatten och sophämtning. Hushållsel tillkommer. Det tillkommer en obligatorisk kostnad för TV-avgift Telia lagom. Fiber finns indraget i fastigheten och hyresgästen tecknar eget avtal för bredband. Garage finns vid fastigheten. Plats kan hyras separat.

Läge

Hyreshusvägen i Rabbalshede är belägen i ett naturskönt område med närhet till skola och golfbana.

Havstenssund

Havstenssund är en småort i Tanums kommun, Bohuslän, Västra Götalands län. Havstenssund ligger 7 km nordväst om Grebbestad, ytterst på en halvö, Tanumsnäset eller Havstenssundshalvön. Äldre stavningar av ortnamnet är Hafstensund och Havstensund.

Läs mer om Havstenssund:

havstenssund.se | Havstenssund @ VästSverige | Tanums kommun

Havstenssund

Hemvägen 2 & Ljungvägen 1-4

Byggnadsår1982
Fastighetsbeteckning117 Fåraby 1:212
AdressHemvägen 2 / Ljungvägen 1, 457 73 Havstenssund
Beskrivning fastighet

Fastigheten består av 4 hus varav en innehåller tvättstuga. Totalt 9 lägenheter bestående av 1 rok, 2 rok samt 4 rok. Alla lägenheter har uteplats. I hyran ingår vatten och sophämtning. Uppvärmning och hushållsel tillkommer. Det tillkommer en obligatorisk kostnad för TV-avgift Telia lagom. Fiber finns indraget i fastigheten och hyresgästen tecknar eget avtal för bredband. P-plats med motorvärmare finns vid fastigheten och plats hyrs separat.

Läge

I norra Bohuslän, mellan Grebbestad och Strömstad, ligger fiskesamhället Havstenssund. Till Grebbestad med skola och många året-runt-öppna affärer och restauranger är det ca 9 km. Här, med havet som närmaste granne, ligger Hemvägen och Ljungvägen.

Havstenssund

Sjövägen 50

Byggnadsår1991
Fastighetsbeteckning30 Fåraby 1:9
AdressSjövägen 50, 457 73 Havstenssund
Beskrivning fastighet

Fastigheten består av källare, bottenvåning och 2 våningsplan. Totalt 8 lägenheter bestående av 2 rok till 4 rok. I källaren finns tvättstuga och förråd samt cykelrum. I hyran ingår värme, vatten och sophämtning. Hushållsel tillkommer. Det tillkommer en obligatorisk kostnad för TV-avgift Telia lagom. Fiber finns indraget i fastigheten och hyresgästen tecknar eget avtal för bredband.

Läge

Fastigheten på Sjövägen 50 ligger bara ett stenkast från vattenbrynet med utsikt över havsviken, Skolhuskilen. I närheten finns fina möjligheter till bad, fiske och golf i naturskön miljö.

Havstenssund

Skogsvägen 12-16

Byggnadsår1990
Fastighetsbeteckning60 Fåraby 1:228
AdressSkogsvägen 12-16, 457 73 Havstenssund
Beskrivning fastighet

Fastigheten består av 3 hus samt en länga med med förråd och en med garage. Plats kan hyras separat. Totalt 11 lägenheter i storlek 1 rok till 3 rok, samtliga med uteplats. I hyran ingår vatten och sophämtning. Uppvärmning och hushållsel tillkommer. Tvättmaskin finns i varje lägenhet. Det tillkommer en obligatorisk kostnad för TV-avgift Telia lagom. Fiber finns indraget i fastigheten och hyresgästen tecknar eget avtal för bredband.

Läge

Fastigheterna är belägna i ett naturskönt område och här finns möjlighet till sköna bad i havet, fiske och golf.

Tanumshede

Tanumshede är en tätort i Bohuslän och centralort i Tanums kommun, Västra Götalands län, 55 km nordväst om Uddevalla. Orten ligger strax väster om E6, nästan exakt mitt emellan Oslo och Göteborg, och inte långt från kustsamhällena Grebbestad och Fjällbacka.

Läs mer om Tanumshede:

Tanumshede @ VästSverige | Tanums kommun

Tanumshede

Affärsvägen 13

Byggnadsår1987
Fastighetsbeteckning20 Tanumshede 2:30
AdressAffärsvägen 13, 457 30 Tanumshede
Beskrivning fastighet

Fastigheten består av källare, bottenvåning och 2 våningsplan. Totalt 23 lägenheter bestående av 2 rok, 3 rok och 4 rok. I hyran ingår värme, vatten och sophämtning. Fiber finns indraget i fastigheten. Hushållsel tillkommer. Det tillkommer en obligatorisk kostnad för TV-avgift Telia lagom, Fiber finns indraget i fastigheten och hyresgästen tecknar eget avtal för bredband. Hiss finns i trapphuset och garage finns i källaren. Plats kan hyras separat.

Läge

Fastigheten på Affärsvägen är belägen i centrala Tanumshede med omedelbar närhet till affärer och all tänkbar service.

Tanumshede

Affärsvägen 16

Byggnadsår2007
Fastighetsbeteckning131 Tanumshede 2:23
AdressAffärsvägen 16, 457 30 Tanumshede
Beskrivning fastighet

Fastighet byggd 2007-2008. Den är ett 55+-boende och och består av bottenvåning med affärslokaler och två våningsplan med totalt 8 lägenheter 1 rok samt 2 rok. Lägenheternas samtliga dörrar är 100cm breda, anpassade trösklar. Alla lägenheter har helkaklade badrum med golvvärme och tvättmaskin/torktumlare. Spisen har timer och i de flesta lägenheter finns micro, köket är förberett för diskmaskin. I hyran ingår värme, vatten och sophämtning.
Hushållsel tillkommer. P-plats med motorvärmare vid fastigheten finns att hyra i mån av plats.
Det finns hiss och cykelförråd i huset.
Det tillkommer en obligatorisk kostnad för TV-avgift Telia lagom, Fiber finns indraget i fastigheten och hyresgästen tecknar eget avtal för bredband.

Läge

Tanumshede är centralorten i Tanums kommun. Fastigheten på Affärsvägen är belägen i centrala Tanumshede med omedelbar närhet till affärer, restauranger och annan service.

Tanumshede

Sörgårdsvägen 15-17-19

Byggnadsår1984
Fastighetsbeteckning121 Tanum Oppen 5:18
AdressSörgårdsvägen 15-17-19, 457 32 Tanumshede
Beskrivning fastighet

Fastigheten består av 3 hus varav ett har källare med förråd och tvättstuga. Totalt 16 lägenheter i storlek 1 rok och 2 rok, alla med uteplats eller balkong. I hyran ingår vatten, och sophämtning. Uppvärmning och hushållsel tillkommer. Det tillkommer en obligatorisk kostnad för TV-avgift Telia lagom. Fiber finns indraget i fastigheten och hyresgästen tecknar eget avtal för bredband. Garage finns i fastigheten. Plats kan hyras separat. Badrummen är helrenoverade 2005 och är förberedda för egen tvättmaskin.

Läge

Fastigheten på Sörgårdsvägen i Tanumshede är belägen i ett område med blandad bebyggelse och med närhet till grönområden. Köpcentra finns på bekvämt promenadavstånd.

Hamburgsund

Hamburgsund är en tätort i Tanums kommun, i Bohuslän, Västra Götalands län. Hamburgsund med omgivningar är ett bra exempel på norra Bohusläns kustlandskap, kala berg med lersediment i dalbottnarna. Fördjupningen, som bildar Sundet, är en av landskapets många nord-sydliga sprickdalar, här fylld av havet.

Läs mer om Hamburgsund:

hamburgsund.com | Hamburgsund @ VästSverige | Tanums kommun

Hamburgsund

Hammaren

Byggnadsår1990
Fastighetsbeteckning110 Hamburgsund 17:20
Adress457 45 Hamburgsund
Beskrivning fastighet

Fastigheten består av 3 hus varav två har källare med förråd och ett har tvättstuga. Totalt 22 lägenheter från 1 rok till 4 rok, alla med uteplats eller balkong. I hyran ingår värme, vatten och sophämtning. Hushållsel tillkommer. Det tillkommer en obligatorisk kostnad för TV-avgift Telia lagom. Fiber finns indraget i fastigheten och hyresgästen tecknar eget avtal för bredband. Garage finns i fastigheten. Plats kan hyras separat. P-plats med eller utan motorvärmare framför fastigheten finns att hyra i mån av plats.

Läge

Hammaren är ett högt beläget bostadsområde i Hamburgsund i norra Bohuslän. Från fastigheterna är det en fantastisk utsikt över Hamburgsund och Hamburgsunds kanal.

Hamburgsund

Parkvägen 5

Byggnadsår1968
Fastighetsbeteckning111 Hamburgsund 9:1
AdressParkvägen 5, 457 45 Hamburgsund
Beskrivning fastighet

Hyreshus. Fastigheten består av totalt 12 lägenheter samtliga 1 rok eller 2 rok. I källaren finns tvättstuga och förråd. I hyran ingår värme, vatten och sophämtning. Hushållsel tillkommer. Det tillkommer en obligatorisk kostnad för TV-avgift Telia lagom. Fiber finns indraget i fastigheten och hyresgästen tecknar eget avtal för bredband.

Läge

Parkvägen ligger i Hamburgsund i norra Bohuslän. Fastigheten ligger mitt i samhället med utsikt över Hamburgsunds hamninlopp. Det är nära till affärer, skola och fina naturområden.

Hamburgsund

Postvägen 2-4

Byggnadsår2010
Fastighetsbeteckning112 Hamburgsund 8:2
AdressPostvägen 2-4, 457 45 Hamburgsund
Beskrivning fastighet

Fastigheten består av bottenvåning och 2 våningsplan. Fastigheten renoverades och byggdes om 2010 och lägenheterna har hög standard med parkettgolv i vardagsrum och helkaklade badrum. Storlekarna varierar från 1 rok till 3 rok. I mitten av huset finns förråd och tvättstuga. Affärslokaler finns på bottenplan, bank (Sparbanken Tanum) och Lege Artis Massage. I hyran ingår värme, vatten och sophämtning. Hushållsel tillkommer. Det tillkommer en obligatorisk kostnad för TV-avgift Telia lagom. Fiber finns indraget i fastigheten och hyresgästen tecknar eget avtal för bredband. P-plats med eller utan motorvärmare framför fastigheten finns att hyra i mån av plats.

Läge

Postvägen ligger i Hamburgsund i norra Bohuslän. Fastigheten ligger i anslutning till småbåtshamnen, och det finns möjlighet till bad och fiske inom ett närliggande område.

Hamburgsund

Solgläntan 1

Byggnadsår1983
Fastighetsbeteckning113 Hamburgsund 3:15
AdressSolgläntan 1, 457 45 Hamburgsund
Beskrivning fastighet

Hyreshus. Fastigheten består av 2 byggnader med ett lågbyggt servicehus med tvättstuga, cykelrum och förråd. Totalt 14 lägenheter bestående av 1 rok till 3 rok. I hyran ingår vatten och sophämtning. Uppvärmning och hushållsel tillkommer. Det tillkommer en obligatorisk kostnad för TV-avgift Telia lagom. Fiber finns indraget i fastigheten och hyresgästen tecknar eget avtal för bredband. P-plats med motorvärmare framför fastigheten finns att hyra i mån av plats.

Läge

Solgläntan är ett trivsamt område i Hamburgsund i norra Bohuslän. Husen ligger fint inbäddade i grönska och det är nära till bad och fiske.

Hamburgsund

Strandvägen 23

Byggnadsår1988
Fastighetsbeteckning114 Hamburgsund 17:13
AdressStrandvägen 23, 457 45 Hamburgsund
Beskrivning fastighet

Fastigheten består av bottenvåning och 2 våningsplan med totalt 24 lgh i storlek 1 rok till 4 rok. Hiss finns. Alla lägenheter har egen tvättmaskin. I hyran ingår värme, vatten, och sophämtning. Hushållsel tillkommer. Det tillkommer en obligatorisk kostnad för TV-avgift Telia lagom. Fiber finns indraget i fastigheten och hyresgästen tecknar eget avtal för bredband. Lägenhetsförråd och cykelrum finns i byggnad intill.

Läge

Strandvägen ligger i Hamburgsund i norra Bohuslän. Fastigheterna ligger i ett trivsamt område med utsikt över Hamburgsunds kanal och nära till bad och fiske.

Hamburgsund

Strandvägen 25 A-F

Byggnadsår1990
Fastighetsbeteckning115 Hamburgsund 17:19
AdressStrandvägen 25 A-F, 457 45 Hamburgsund
Beskrivning fastighet

Fastigheten är ett tvåplanshus med loftgångar och med totalt 24 bostäder i storlek 1 rok till 4 rok. Alla lägenheter har egen tvättmaskin. I hyran ingår vatten, och sophämtning. Hushållsel och uppvärmning tillkommer. Det tillkommer en obligatorisk kostnad för TV-avgift Telia lagom. Fiber finns indraget i fastigheten och hyresgästen tecknar eget avtal för bredband. Lägenhetsförråd och cykelrum finns i byggnad intill.

Läge

Strandvägen ligger i Hamburgsund i norra Bohuslän. Fastigheterna ligger i ett trivsamt område med utsikt över Hamburgsunds kanal och nära till bad och fiske.